miércoles, 5 de noviembre de 2014

E pa rematar

Pos ixo, pa rematar este largo puent tant intenso en lo fotografico (gracias, familia) el lunes, per fin con un día d'agüerro (heba plevito la nuet anterior, yera nuble e la temperatura no puyó d'es 12ºC), marché per la carretera d'Anyisclo enta Fanlo e d'astí baixar enta Sarvisé. La carretera d'Anyisclo goso fer-la de nuet quan voi a fer montanya, e l'altro día la disfruté bien, perque yera muit bonita e quasi no pasaba autos (e es que veyé yeran d'el país). M'entretenié més que no pensabe e dimpués per la selva entre Fanlo e Sarvisé (que yera preciosa) no podié fer la idea que llevabe. M'encanta ixa selva, pero siempre me'n torno con la sensación de que no le sé quitar el suco, talment perque sin un tele me pierdo mutas fotos buenas.
Pro de retolica, aquí van las fotos:
Dinamica de fluitos:
 Aora con elementos arquitectonicos:


 Ya per o Chate:
 Per cada vegata més miro de fixar-me en es chicotz detalles:
 Fuellas varatas:
 Refleixos:
Per fin ha arribato la nieu, no cuento que quede cosa de l'agüerropa'l cabo de semana que viene.

3 comentarios:

  1. Trio la 5, la 8 i la nou. És veritat que en la 9, per exemple, amb un tele hi ha uns detalls superguapos. La 7 de de la meva perpectiva la veig en format vertical deixant la fulla a la part de sota.Una abraçada ;-)

    ResponderEliminar
  2. Per variar, els detalls són importants. I quins detalls que ens mostres !!! el de les fulles voltant, meravellós.

    ResponderEliminar
  3. Moltes gràcies als dos. Eduard, algú cop tindré un tele, fins llavors, el que hi ha és el 100 macro. La burra no dona per a més.
    Moltes fràcies, Ramon, per les teves paraules.

    ResponderEliminar