viernes, 9 de mayo de 2008

Geoparque de Sobrarbe


Gracias a la pachina web www.sobrarbenses.com he trobato este reportache que fayoren en el programa de TVE "La aventura del saber". Tos recomiendo que tos lo mirez, perque sale imáchens bien pinchas. He pegato el enlaz pero no sale bien, conque se querez viyer-lo marchaz ta www.sobrarbenses.com e miraz-lo dende astí.
P. S. Puta manía tienen de decir-le a Pineta "La Pineta", me tienen dica las pelotas con ixo.

3 comentarios:

  1. Sí, senyor, ben "pinchas".

    La meva cosina de Barcelona cada estiu passa uns quants dies a Pineta, no a La Pineta. No s'ho perdria per res del món. N'està enamorada. Jo encara no hi he anat mai.

    Quin Pirienu tan fantàstic que tenim, eh?


    Salut

    ResponderEliminar
  2. La veritat és que sí que és maravellós. I aixó que el vostre jo el conec molt poc (Era Valh d'Arán), peró tinc moltes ganes d'anar a'l Parc d'Aigües Tortes.
    Una vegada, fa moltes anys, vaig anar per la Transpirenaica, des de Bielsa fins a Girona, i se'm va fer molt llarg, tant com a vuit hores, pero els paisatges impresionants. Aixó sí, port cap alt, port cap abaix.
    Quan vulguis vindre ja saps que ací tens un guía.

    ResponderEliminar
  3. Gran imachen (cuasi caldría fer una tv en Sobrarbe pa que se conoxese a suya riqueza). He trobato documentato liz en Torla como singular ('alud de nieve').

    ResponderEliminar