jueves, 7 de junio de 2012

Cypripedium calceolus 2012 II

Ya prencipian a estar pasatas (no tiengo aquí un emoticono d'ixes pa meter-ne un que plora). Ahier fue a veyer-las con la filla (dende que tiene 6 meses la i he llevata, menos l'anyo pasato) e ya n'i hai que prencipian a estar pochetas. No sé se podré tornar-ie, perque encara en queda bel·la mata pincha. Totz es anyos las visito qualques vegatas, e estianyo tamién, pero les he puesto dedicar menos tiempo. La suya ausencia fa que me centre més en altras especies que son prencipiando a floreixer (ya falta poco pa l'azucena d'es Pirineus, ya he visto flor de nieu e, tamién, altras orquidias que son salindo). Asinas que espero tener un més de chunio entretenito se me vaga d'ir fendo qualque cosa.
Tos deixo con las que, cuento, son las zagueras fotos de la Cypripedium d'estianyo 2012. Salut.

3 comentarios:

 1. Hola, Chabier. Però que maques arriben a ser!!! No em canso de veure-les... Totes les que has pujat estan molt bé, també les de les anteriors entrades, però si jo hagués fet la quarta d'aquesta última sèrie, t'asseguro que l'ampliaria, l'emmarcaria i la penjaria en algun lloc preferent de casa! M'encanta!!!
  Una abraçada des del Collsacabra i salut!

  ResponderEliminar
 2. Para cuàndo el libro de fotos de flores con texto bilingüe?

  ResponderEliminar
 3. Roger, moltes gràcies per les teves paraules. A mi també em faria goig de podre fer fotos com les teves als abellerols, pero no puc :-(
  Joan, estoi que pa nunca, aora no i hai perras pa cosa (e menos pa libros, que es nuestros gobernants no le tienen guaire aprecio a la cultura), e es míos conoiximientos de botanica son muit rudimentarios.

  ResponderEliminar