lunes, 14 de julio de 2008

Varia

Cualques fotos de la semana pasata.
Pin negro baixando de La Estiva:
Yeguas en Lalarri:

Picos Pineta e Felqueral:Pineta, Felqueral e Marmorés dende La Estiva:
Campaneta:

6 comentarios:

 1. Sé que mai dic res de nou, però què més puc dir-te si és el que em sento: molt bones fotos, molt agradables els "temes" fotografiats. NO PARIS! Penjant quatre o cinc cada dia, pretty please!

  La del pi és extraordinària.

  ResponderEliminar
 2. Volia dir: "què més puc dir-te si és el que sento"...

  ResponderEliminar
 3. Hostia, cuatre u cinco per cada día... No pides poco. Has a parar cuenta que ni totz es días sale la oportunidat de fer buenas fotos e que no totz es días me vaga de pinchar-ne. El photoshop no el emplego més que pa meter el pseudonimo(se tenés que apanyar-las no adubiría), pero ya te fa perder un ratet. De totas trazas yo siempre digo el mismo tamién, gracias perque el foi pa ixo, pa que la chent las disfrute.

  ResponderEliminar
 4. Sí, home, això de quatre o cinc per dia és molt difícil, però ja saps l'egoïsme del fan no té límits: voldríem una nova novel·la de Henning Mankell cada 6 mesos, una foto de la Jessica Alba jugant a la platja cada setmana, etc. etc.

  ResponderEliminar
 5. Cuan sían plens de nieu os picos ixos be d'estar un espectaclo magnifico.

  ResponderEliminar
 6. La verdat ye que Pineta ye impresionant toz es meses de l'anyo. De primavera verde intenso, més la nieu e totz es churros plens d'augua, d'agüerro con es faus, acirons, albars e demés árbols caducifolios, d'hivierno plen de nieu, de verano plen de flors... Mira-te que ixa valle la veigo a menuto e no me'n canso.

  ResponderEliminar