lunes, 29 de mayo de 2017

Lavasar

Conoixié este puesto fa anyos per medio d'una foto d'en Carles Zamorano, pero no ib'yere estato dica l'anyo pasato, quan puyé con Javier Camacho ta Cotiella. Dende ixa vegata, e con la foto de Carlos en la capeza, me i soi acercato quantas vegatas de primavera a mirar se pillabe buenas luces con l'ibonet. Este ye el resultato d'es tres viaches d'estianyo.
La primer vegata, con Alfonso Ferrer,  pero encara i heba muto chel. Per suerte, de baixata encara pillemos unas luces interesants enta l'este.

 E aquí, la tercer e zaguera vegata que i fue, con una miqueta més d'augua e una puesta de sol espectacular sobre Treserols.



6 comentarios:

  1. Muy guapas. Especialmente la primera por ese cielo tan bonito. Y la última... No sabría decirte por qué, pero me encanta. Me da tranquilidad, aunque no sea muy apropiado...
    Si subes otra vez ojalá encuentres el ibón como deseas.
    Mutas gracias.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este año creo que ya está muy visto, me esperaré al año que viene.

      Eliminar
  2. Bueno, no soy nada selectiva, me encantan las cuatro, cada una con una luz diferente, sensaciones distintas, momentos especiales cada uno de ellos... tú sabrás lo que te aportaron, lo que te hicieron sentir. Quédate con eso.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues en esos momentos me siento feliz, por poder contemplar estos paisajes en esos momentos.

      Eliminar
  3. Recordo la foto de que parles, la vaig veure fa temps a fotonatura, ara també et dic que és un lloc que el tinc com a objectiu, algun dia gaudiré d'aquest imponent paisatge.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aquella foto era molt bona. Vaig coneixer al Carles aquest hivern i em va contar com la va fer. Per desgràcia, crec que és un lloc que es va aposar de moda i perderà la seva màgia, com ha passat amb tots els llocs del que la gent vol el "cromo".

      Eliminar