miércoles, 16 de noviembre de 2016

Man pacina de Pineta

Fa un par de semanas le dio per plever. E quan pleve de sur se mete a plever en Pineta como si no i hes un maitín. Ye normal que caiga per dencima de 150 litros per metro quadrato en un día, se no més. Claro, quan caye tanta augua baixan totz es barrancos fartos d'augua, e se s'achunta con l'agüerro, encara que ya sía una mica pasato, l'espectaclo ye asegurato. Es ríos que llevan agua de contino estes días en llevan demasiata e quasi no se puede fer fotos, pero es barrancos de la man pacina de Pineta pillan el caudal chusto pa pasar un buen rato con el tele (70-200, con un més largo encara millor).




4 comentarios:

  1. Això si que és veure baixar l'aigua, i de quina manera!!! espectacular, la primera sembla que un patà s'hagi desbordat. Quina sort de tenir el bosc tant acolorit. Una abraçada

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Eduard. La sort és tenir el bosc (i les montanyes) tan a prop de casa ;-)
      Una abraçada.

      Eliminar
  2. La primera el brutal, quin espectacle d'aigua i color.
    Que sàpigues que vas molta enveja ;-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Saps una cosa? Quan vaig començar el blog ho vaig fer per a traure fotógrafs cap a Sobrarbe, perquè pensava que, tot veuent les meves fotos, pensarien "quins llocs més desaprofitats, anem-hi a fer fotos bones". Ara que ja sé que, encara que no soc un mestre, les meves fotos no son dolentas, encara tinc aquesta intenció de traure gent, perquè tothom, directa o indirectament, vivim aquí del turisme. Crec que en part ho he aconseguit, i me'n alegro :-)

      Eliminar