martes, 12 de agosto de 2014

Vacacions a 0 metros slm.

Soi estato uns días de vacacions. Quasi sin fer fotos de naturaleza (d'es fillos e urbana sí, pero no me veigo yo en ixas especialidatz).
Aquí una d'un atardeixer en Portugal, improvisando, perqu em'esperaban a cenar e no conoixebe el puesto:


E bien se vale que a la fin podié quitar-me la espineta en Barrika (Bizkaia, Euskadi) gracias a'l mío amigo Joseba, qui me i llevó, me prestó la suya camara, me deixó filtros e me dio buens consellos, perque este no ye el mío medio :-) Mila esker, Joseba.
Barrika ye espectacular, hebe visto cientos de fotos d'esta placha, pero con tot e con ixo no te puetz resistir a ixas línias.
Una larga exposición, con dominat fría. Mientres febe estas fotos s'encertó a pasar per astí un fotografo de Laluenga, creigo qu eyera, e i estiemos charrando una miqueta:
 Ixe flysch curvato ye d'es més fotografiatos d'el mundo, e no m'extranya mica:
 Deixando el puesto d'antes a unaltro fotografo, e ixo que ixe día i yenos pocos. Aora con temperatura de color calida:
 E més fría, a veyer quál tos fa més goyo:
E ixo ye tot, no cuento qu etorne a veyer la mar dica dentro d'un anyo... Aora a fer montanya, que ya toca mover el cul :-D

2 comentarios:

  1. La 3a i 4a són les que més m'agraden, suposo que és pel cel amb més "xixa" que hi ha. A nivell de mar hi ha més oxígen, poder et vas marejar els primers dies? ;-)
    Una abraçada Chabier

    ResponderEliminar
  2. No, Eduard, no em vaig marejar, afortunadament, però aixó de no veure una montanya em va fer tinre "morriña". Al menys a Euskadi et gires i veus montanyetes, és unaltra cosa encara qu eno sigui el mateix :-D
    Una abraçada.

    ResponderEliminar