viernes, 8 de julio de 2011

Primer ruta pa GPS: Pineta-Ibón de Marmorés

Ya tos dicié fa uns meses que m'hebe comprato un traste nuevo, el GPS. Encara que no tienga guaire tiempo ni oportunidatz d'ir ta la montanya, per fin l'altro día fayé una ruta e me'l llevé. Aquí tenetz el track pa escargar-lo, no sé se soi el primer que puya las descripcions d'es waypoints en aragonés. Pero se tenetz un traste d'ixes e tos queretz baixar el track, podetz fer-lo. Ye una cursa an que no te puetz cacegar a no estar que alto en Marmorés se te meta la boira preta. Asinas que se fetz montanya e tos la queretz escargar per se a un caso, la tenetz a la vuestra disposición :-)

Maitín espero poder fer una cursa menos trillata, se consigo rematar-la (perque ye dura e aora mismo no soi en forma) ya tos meteré l'enlaz e fotos.
Tos deixo unas fotos de fa uns anyos, quan puyé ta's Astazus.
L'ibón encara chelato a primers de chunio:
E una anvista dende el Volant de Marmorés cara abaixo. Enta la izquierda, es pratos d'abaixo ye Lalarri, e es d'alto La Estiva; a man dreta, Feixa Tormosa e tota la Man Pacina:

2 comentarios:

  1. Ja està bé que et modernitzis. Mai està de més portar material que et pot salvar la pell, tot i que, en el teu cas, dubto que et puguis perdre als teus estimats boscos. Aquest trasto va de conya per localitzar bolets, fonts, flors, caus,... i vas més tranquil en cas de boira o si es fa nit tancada.
    M'interessen molt aquestes rutes, és més fàcil veure-la sobre el terreny. Espero que pengis més.

    ResponderEliminar
  2. En penjarè més quan pugui, que amb el nen ara no puc surtir tant com voldria. I si, està molt bé per als dies de boira o neu :-)

    ResponderEliminar