martes, 7 de enero de 2020

Adiós

Con l'arribata de l'anyo nuevo, estoi que ye arribata la hora de zarrar el blog.
El tiempo d'es blogs ya ye pasato e, la verdat, pocas ganas tiengo dende fa meses d'actualizar-lo, perque doi visibilidat a las mías fotos a traviés d'es retz socials como facebook u instagram. Asinas que cal decir a quasi 12 anyos de blog e estoi que ye millor despedir-me que no deixar de fer-ie entratas.
Per tanto... Mutas gracias a totz es que hetz perdito bell ratet de tiempo per este espacio an que he expuesto la mía evolución en el mundo de la fotografía.
Adiós e que vaya bueno.



5 comentarios:

  1. Nunca he sentido que perdiera el tiempo, es más disfrutaba admirando la belleza de esos lugares, de esos instantes inimaginables que captas con una sensibilidad extraordinaria, haces más liviana la monotonía diaria. Que la vida te sea propicia.

    ResponderEliminar
  2. En cierto modo lo comprendo, deduzco que te privaba de tiempo para ir a captar las bellas imágenes a las que nos tienes acostumbrados.
    Continuaré admirando tu trabajo a través de FB.
    Gracias por tu dedicación.

    ResponderEliminar
  3. As tuyas fotos y os tuyos testos han estau una forma bien preziosa de conoixer a nuestra tierra. Grazias!
    Seguiré desfrutando-los en FB

    ResponderEliminar
  4. Ye una pena, dixar de bier ixas fotos que fas. Ta os que no nos cuaca fazeboock e istagram, ya no en bieremos retratos dista traza. Y dixaremos de tener un blog en as luengas d'istas montañas.
    Pero entiendo que as cargas millor no tenelas.
    Un abrazo. AU!!!

    ResponderEliminar
  5. Chabier, lamento haver de deixar de disfrutar de les teves fotografies. Són molt boniques, habitualment molt pensades i buscades, i el resultat és excel·lent, un plaer per als sentits i les emocions. Com ja et vaig dir un dia, considero que la teva col·lecció de fotografies del Sobrarbe i valls adjacents és magnífica, un petit tresor que embelleix encara més els teus estimats Pirineus.
    No segueixo Instagram ni Facebook, així que espero que continuïs fent fotos tan xules i que tinguis molta sort en els objectius que et plantegis.
    Una abraçada,
    Albert

    ResponderEliminar