martes, 4 de abril de 2017

Per Tella (unaltra vegata)

Fa dos cabos de semana nevó per tot arreu menos per Bielsa. El sabado tocó d'ir ta la France a esquiar e el domingo ta Tella a ayudar una miqueta con el bestiar, que le tocaba vesita "medica" e se i precisaba mans. Estié dubdando se llevar-me la camara, pero no me pareixió propicio. Maldita la hora en que decidié que no, perque malas que endrecé la puyata enta Tella ya i heba unas luces sobre Castillo Mayor impresionants, e quan arribé en Tella s'iba ubrindo el ciel e i heba una luz mahisma sobre tot Sobrarbe nevato (excepto Bielsa, cosas veredes...).
Una vez rematata la fayena e cumplitos es compromisos socials que tenebe en Bielsa, veyé que la tarde podeba prometer, asinas que endrecé a veyer se compensaba la oportunidat perdita de maitins. No fue pa tirar codetes, pero ya que ib'yere ito, pos bel·la cosa fayié.



6 comentarios:

  1. Grans fotos! La segunda: espectacular con ixa pinteta rosacea a'l ran de la Pena. A yo tamién me cuacaba a embute el bistiar.. Ye troballo ta'l que'l fa i amás ye esclavo pero si te fa goi el compensa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Yo i voi de cabo ta quan e me fa goyo, cuento que se hes d'ir-ie totz es días perdería la suya gracia, que no?

      Eliminar
  2. La segona és espectacular, Chabier. M,has de dir quins filtres utilitzes, no tenen cap dominant

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies, Eduard.
      Tinc un High-Tec de 100x100, no gaire car perquè soc un desastre i sempre els emporto plens de merda, amb ratlles, els perdo... (un amig sempre em diu que jo netejo els filtres amb pedres). Donan una miqueta de dominant magenta fàcil de corregir, i amb les llums que jo vull, van de conya.

      Eliminar
  3. No sé com va ser al matí però la llum de la segona es preciosa, bravo!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al matí va ser espectacular, amb tot nevat i els raigs de sol filtrant-se entre les boires. Crec qu eno tornaré a deixar-me la càmara a casa...

      Eliminar