jueves, 1 de diciembre de 2016

Tot u cosa. La flor en el cul.

Es chueves de tardes, dimpués de troballar, goso salir ta'l mont a fer bel·la foto u dar-me una vuelteta (no pas hue, que tenebe fayena).
La semana oasata decidié de puyar ta Plana Canal, e ixo que m'entroren ganas dir ta Guaso perque el ciel per abaixo feba buena cara. Pero ya que m'hebe baixato ta L'Aínsa el 4x4, pos hebe d'aprofitar-lo.
Mientres puyabe ya veyé que no m'iba a vagar de poder puyar ta'l tozal t'an que puyo siempre, perque i heba nieu en la pista e no podebe correr mica. Tamién se me metió la boira e estié a punto de chirar el morro cara abaixo a veyer se arribabe ta Puertolás, perque pensabe que con ixa boira no ibe a poder fer cosa. Pero bien se vale que decidié de no fer-lo e achugar-me-la a tot u cosa, perque quan yere ya quasi en la barrera de Plana Canal, salié de la boira e podié veyer un espectaclo que feba anyos que no veyebe. E aquí tos deixo la muestra:







2 comentarios:

  1. L'espectacle és meravellós, i les fotos fantàstiques. Quina sort no haver desistit i haver viscut aquests moments tan especials.
    Albert

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies, Albert. Va faltar poc per a donar-me la volta...

    ResponderEliminar