sábado, 13 de junio de 2015

Fornos

Llevamos quasi una semana que, día sin altro, no fa soque tronar e plever. Fa días que, baixando u puyando de troballar, me mirabe l'Irués e baixaba turbio. El chueves, en una tregüeta de l'orache, m'animé a mirar d'arribar ta'l Chorro Fornos, pero ixa tregua duró menos que en Ucraina e me cayó tot el diluvio universal dencima. Total, que torné ta casa banyato como una chopa.
El viernes, optimista que ye un, dimpués de troballar un rato en casa, torné a mirar d'arribar-ie e l'orache me respetó. Ixo sí, baixaba augua como nunca no hebe visto (e ya i habré estato quantas vegatas, unas vente). Total, que pa que tos fayatz una idea se no conoixetz el puesto: per un regular no baixa augua, solo dimpués de tronatas fuertes u en mayenco. Prou que no podié cruzar el río pa veyer O Chorro, talment maitín sía un buen día (encara que torna a plever), pero maitín m'esperan flors :-)
Las fotos:




2 comentarios:

  1. Impressionants, quasi se sent la fressa de l'aigua salten per les pedres. Tenen molta força, em quedo amb la primera. Tots desitgem els que els altres tenen ;-) em moro d'enveja!

    ResponderEliminar
  2. Tinc un video, a veure si el puc penjar. Jo envejo les teves postes de sol, però que no em treuen la montanya :-)

    ResponderEliminar