Endrecé el camín de nuet, con la idea de puyar primer ta la "Cola de Caballo" e dimpués baixar fendo fotos tranquilament. Per ixo trestallo esta entrata en dos: en las fotos que fayé tranquilament (la de hue) e las fotos que fayé con prisa e rodiato de chent. Como no tiengo criterio, tiengo una pila de fotos, pero miraré de no fer-me guaire cansino.
Prou que son puestos muit conoixito e fotos muit vistass, pero estoi que d'hibierno tienen una machia especial, per la nieu e el chel. Pos ixo, hue las fotos son de la parte d'alta de la cursa, quan quasi se me lleva l'aire (e ixo que soi cerca d'es 80 kg. e con tot l'equipo a la chepa debo estar entre 85 e 90).
Circo de Suaso, el puerto fa revolbins de nieu en la Punta Treserols e poca nieu queda en tierra, perque se la llevata l'aire. ixo sí, i hai unas cheleras d'el copón. L'aire quereba foter-me en l'augua e veyé salir volando una molatiera, bien se vale que s'aturó cerqueta:
Cola de Caballo, qué diferiencia con fa dos semanas, quan no i heba mica chel:
Con una temperatura de color més fría:
Dimensionando:
E ya de baixata, el primer churro que i hai baixando enta las Gradas. Aquí ya m'hebe trobato las dos priemras personas que puyaban:
Espectaculares!
ResponderEliminarYo quiero....
ResponderEliminar:(
Que distintos i-son os puestos cuan beyes fotografías de unos y d'otros... fa un par d'añadas que puyé ta fer, más o menos, a mesmas fotos que tu... y no cal comparar...o que ye tener güello fotográfico!!!
ResponderEliminarSalú mocé.
Gracias, Unknown-desconoixito :-)
ResponderEliminarPues vente, Iker, vente, no estás tan lejos, yo casi todos los veranos voy a Euskadi.
Gracias, JMN, pero me queda un laaaaargo camín per debant. Salut.
Quina meravella de lloc, molt guapes, company. Tota la serie, mai havia vist aquest lloc a l,hivern, venen moltes ganes d,anar.hi. Una abraçada
ResponderEliminarEduard, hauré de fer una visita guiada :-D Moltes gràcies per les teves paraules i una abraçada.
ResponderEliminarPreciosa serie Chabier. Un abrazo
ResponderEliminarMuchísimas gracias, José. Un abrazo.
ResponderEliminar