jueves, 28 de abril de 2016

Ibón de Plan II

Como no quedé mica contento con el resultato de las fotos de l'altro día de l'Ibón, i torné el lunes de tardes, dimpués de troballar, a las zagueras luces que son las millors pa fer fotos aquí. El ciel yera una miqueta hauto perque no i heba ni una boira, pero ye que en tota la semana no ibe a poder puyar-ie, asinas que cal bailar con la musica que i hai.
En la basa que i hai en el Plan de l'Ibón m'entretenié chugando con las formas d'el chel.
 Unas curiosas formas de sedimento:
 El crocodilo de la Basa :-)
 Zagueras luces e refleixo, topicazo:
 E quan me'n ibe, una foto una miqueta diferent d'este entorno:
Per cierto, que replegué dos bolsas de plastico e un par de calcetins. Ixo aora, quan no ye guaire freqüentato, asinas que no quiero pensar qué i habrá de verano. Quanto més fácil ye acceder ta un puesto, més mierda i trobas. Dimpués se queixarán de las restriccions u prohibicions, pero ye que somos una puta plaga e estricallamos tot per an que pasamos.

4 comentarios:

  1. Les dues primeres m,agraden molt, bé la tercera també. A la quarta poder li cambaria un xic la compo per aprofitar la posició dels troncs i fer.la coincidir amb les diagonals, me,n adono que soc un maniatic de les diagonals ;-) Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. La tinc, la tinc també, surtint els troncs des de les equines de la foto ;-)
    Gràcies per passar, una abraçada.

    ResponderEliminar
  3. M'agraden molt les dues primeres, vigila amb els detalls, que aquesta temàtica fotogràfica enganxa molt, t'ho dic per experiència

    ResponderEliminar
  4. Gràcies Jordi. A mi em costa de sortir de la meva zona de confort (el clasicisme o hortodóxia he he), però és veritat que m'agraden alguns resultats d'aquestes detalls.
    Salut.

    ResponderEliminar