lunes, 6 de octubre de 2014

Lalarri, vuelta la burra a las cols

El sabado de maitins, como siempre con no guaire tiempo perque hebe de baixar ta Bielsa a la feria ganadera, me lancé a recorrer una miqueta més d'el río Lalarri, perqu ei hai cados que no se veyen dende es camins, e amés son es que més goyo me fan, perque es podré fotografiar millor u pior, pero no son guaire conoixitos ni vistos. I tornaré con l'agüerro, pero de momento me quito el "mono" e contino conoixendo la camara.




 No podié resistir-me a estes crocus:

El domingo trobé un trocet d'agüerro, pero ixo ye unaltra historia.

6 comentarios:

  1. Ostres quina guapada de llocs que tens. M'agrada molt la idea de la primera, fins i tot, poder fer encara més extrem el primer pla i tot el paisatge de fons seria molt guapo. No sé, és una idea que caldria veure-la. Una abraçada i que vagin bé els assajos amb la joguina nova.

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies, Eduard. Els llocs son fanèstics, i els tinc a 40 minuts de casa (entre el cotxe i la caminata). A veure si no tarda gaire a arribar la tardor :-)

    ResponderEliminar
  3. Te ha gustado tu nuevo juguete, jeje. Desde luego le estás sacando partido. Un abrazo

    ResponderEliminar
  4. Y tanto que me ha gustado, me ha encantado., y más con el 16-35II, que por fin es el angular que es. Hay que ir cogiéndole el punto para el otoño que tenemos en ciernes je je.
    Un abrazo.

    ResponderEliminar
  5. Veig que el bosc comença tímidament a mudar de color...
    T'imagine esmolant els ganivets, je, je...

    ResponderEliminar
  6. Poc a,poc, Pepet, peró com tots els anys la impaciéncia s'impossa :-)

    ResponderEliminar